BODY WORLDS

Zin in een bijzonder uitje? Het anatomisch museum BODY WORLDS: The Happiness Project in hartje Amsterdam neemt je mee op een wonderbaarlijke reis door het menselijk lichaam, op zoek naar wat ons gelukkig maakt en wat het effect hiervan is op onze gezondheid.

Meer info

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp is een van Europa's mooiste dierentuinen. Het hele jaar kun je op ontdekkingsreis door vele (overdekte) werelddelen. Onderweg ontmoet je de bijzondere inwoners van deze continenten. Een dag vol bijzondere ontmoetingen...

Meer info

Phantasialand

Ontdek Phantasialand en beleef met de hele familie unieke attracties en spetterende shows! Het Phantasialand Resort, gelegen in Brühl bij Keulen, vormt de perfecte bestemming voor een avontuurlijke familiedag of voor een betoverend verblijf in één van de twee prachtige themahotels. Phantasialand werd door de leden van de ANWB in 2018 verkozen tot 1 van de leukste uitjes over de grens!

Meer info

Holiday Suites

Geniet van een fantastische vakantie op prachtige locaties aan de Belgische & Noord-Franse kust of in Limburg!

Meer info

Familiepark Drievliet

Dagje Drievliet, wie wil dat nou niet?Van achtbaan tot wildwaterbaan, van carrousel tot 5D theater. Het is allemaal te vinden in Familiepark Drievliet te Den Haag! NieuwDit seizoen (eind mei) presenteert Drievliet het nieuwe Spray Park. Het is een 1.000 vierkante meter grote interactieve waterspeelplaats met 30 speelelementen voor de hele familie. Spannend zijn de grote tuimelemmers, waterkanonnen en watertunnels. 

Meer info