Remco van Es

Directeur

Creatieve kant van de directie en bedenker en oprichter van wegnahetwerk.nl. Remco besteedt zijn tijd het liefst aan het bedenken en ontwikkelen van nieuwe ideeën en concepten. Binnen wegnahetwerk.nl is Remco verantwoordelijk voor de marketing, ICT en systeem ontwikkeling.

Na zijn commerciële studie in 1990 heeft Remco diverse sales en marketing functies vervuld bij onder andere Nutricia en BolsWessanen. Na zijn vervolgstudie Nima C werkte hij als Marketing Manager Zuid Europa. Hij stapte vervolgens over naar Holiday on Ice alwaar hij de zakelijke sales ging structureren. Hier kwam hij op het idee om wegnahetwerk.nl op te zetten en zelfstandig ondernemer te worden. Na de bekende zolderkamerperiode werd na een succesvolle lancering bij een aantal gerenommeerde bedrijven, in 2006 een kantoorruimte ingetrokken in Rijswijk.

En verder is Remco:

  • Vader van Hugo (1999) en Raf (2001) en gelukkig getrouwd met Yvonne
  • Voetbal trainer en iedere zaterdag langs de lijn te vinden bij de mannen 
  • Fervent kampeerder met zijn echte De Waard
  • Regelrechte kookfreak (wil ooit nog eens kok worden in zijn eigen restaurant)
  • Iedere keer weer van plan meer aan sport te doen.

Remco's wegnahetwerk moment

Als eerste toch wel wintersporten. Frisse lucht, verse sneeuw en lange pistes; heerlijk! Verder hou ik van het theater. Het liefst ga ik naar musicals, concerten en cabaret.