Personeelsbeleid

Een frisse kijk op personeelsbeleid met wegnahetwerk.nl

Op zoek naar een andere manier om uw organisatiedoelstellingen te realiseren? De manier waarop uw personeelsbeleid is geregeld, kan anders. Hieronder leest u hoe u uw medewerkers beter kunt laten presteren op de werkvloer als u hen volop mogelijkheden biedt zich na het werk te ontspannen.

Nu Informatie Aanvragen

Succesvol personeelsbeleid

Met alle verschillende stijlen van leidinggeven, blijkt telkens opnieuw dat bedrijven waar medewerkers worden gestimuleerd – bijvoorbeeld met incentives - om een actieve rol in het bedrijf te vervullen, ook daadwerkelijk beter presteren. Die stimulans is vaak financieel van aard: een cadeaubon, een etentje, een bos bloemen of een bonus. Dat kan leuker.

Juiste balans

Wegnahetwerk.nl is opgericht vanuit de stellige overtuiging dat ontspanning en werk een uitstekende combinatie is. Wegnahetwerk.nl wil werken aan de menselijke factor binnen de organisatie. Met het aanbieden van kaartjes voor allerlei evenementen met korting geeft uw bedrijf een duidelijk signaal af richting werknemers dat balans tussen werk en ontspanning ook bij u in het bedrijf hoog in het vaandel staat.

Blijvende motivatie

Een ingedutte werkvloer is funest voor de werkresultaten en voor uw organisatiedoelstellingen. Er zijn tal van instrumenten ontwikkeld om de kwaliteit van uw personeelsbeleid te verbeteren. Maar inspireren deze daadwerkelijk tot blijvend gemotiveerde werknemers?

FUN in personeelsbeleid

Breng eens een beetje FUN in de organisatie en bied uw personeel kortingen aan op het gebied van ontspanning en vrije tijd. Zo maakt u een bewuste keuze voor ontspannen medewerkers en een ontspannen werksfeer. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.