Veelgestelde Vragen

over wegnahetwerk.nl


Kan ik naar voorstellingen in het hele land?
Ja, wij streven zoveel mogelijk naar landelijke spreiding van alle aanbiedingen. Dankzij ons brede netwerk bieden wij voorstellingen door heel Nederland. Omdat het culturele aanbod in de grote steden het grootst is, gebeurt het vaak dat onze aanbiedingen daar plaatsvinden.
terug

Hoe weet ik welke aanbiedingen er zijn?
Met regelmaat versturen wij via e-mail een nieuwsbrief naar alle werknemers van uw bedrijf. Daarin staan de aanbiedingen kort beschreven met een link naar de aanbiedingensite van www.wegnahetwerk.nl voor meer informatie en het bestellen van kaarten.
terug

Kan zomaar iedereen de aanbiedingen op www.wegnahetwerk.nl zien?
Nee, alleen bedrijven die geabonneerd zijn op de leukste arbeidsvoorwaarde van Nederland! Ofwel via hun eigen intranetsite, ofwel via een speciale inlogcode. Die code geeft toegang tot alle aanbiedingen op een beveiligd deel van www.wegnahetwerk.nl.
terug

Ons bedrijf heeft geen intranet, is dit een probleem?
Nee, de website is ook toegankelijk via een persoonlijke inlogcode op het internet. Dit is een beveiligd en reclamevrij deel van de website.
terug

Hoe bestel ik kaarten?
Op de aanbiedingensite van www.wegnahetwerk.nl staat exact aangegeven hoe u en uw medewerkers kaarten kunnen bestellen: door het bellen van een speciaal telefoonnummer of het inleveren van een coupon. De toegangsbewijzen worden vervolgens thuis gestuurd of liggen klaar bij de kassa.
terug

Kan ik alleen kaarten voor mijzelf of mijn collega’s bestellen?
Nee, hoor! Als uw bedrijf eenmaal meedoet aan de leukste arbeidsvoorwaarde van Nederland, kunt u zelf kiezen of u alleen, met het gezin, samen met vrienden of natuurlijk met collega’s van de aanbieding geniet.
terug

Wat kost een abonnement?
Afhankelijk van de hoeveelheid medewerkers die uw bedrijf telt betaalt u een gering bedrag per medewerker per jaar. Hoe meer medewerkers u hebt hoe goedkoper de prijs per persoon wordt. Hiervoor krijgen uw medewerkers een jaar lang toegang tot alle exclusieve voordelen, wekelijks nieuw aanbod en ontvangen zij 2 keer per jaar een glossy magazine met daarin een selectie van de personeelsvoordelen gecombineerd met leuke artikelen over recreatie, uitgaan en ontspanning. Wilt u meer maatwerk? Tegen een geringe meerprijs ondersteunen wij u graag in de volledige projectbegeleiding en bedrijfsspecifieke communicatie. Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte klik hier.
terug