Employee benefit

Ontspanning als employee benefit met wegnahetwerk.nl

Employee benefits …  de nieuwe term voor secundaire arbeidsvoorwaarden. De meeste bedrijven bieden hun werknemers extraatjes zoals een auto van de zaak, kinderopvang, studiemogelijkheden en een dertiende maand. Een goed employee benefit pakket hoeft niet per se een financieel van aard te zijn. U motiveert uw werknemers ook door hen ontspanning als extraatje aan te bieden!

Nu Informatie Aanvragen

De juiste employee benefits maken het verschil

Het is een tijdje een trend geweest dat werknemers meer vrije tijd wilden. Daarbij pasten employee benefits als het aanbieden van deeltijdwerk of het laten inkopen van extra vakantiedagen. In deze economische tijden echter draaien de meeste werknemers weer volle werkweken. Toch geldt ook nu dat bedrijven hun personeel iets extra’s moeten bieden om hen aan zich te binden.

Balans tussen werk en ontspanning

Met een volle werkweek wordt een werkgever opeens veel aantrekkelijker als deze zijn personeel een moment van ontspanning en kwaliteit biedt als tegenwicht voor een druk bestaan. Een passende employee benefit is in dit geval het aanbieden van balans tussen werk en ontspanning. Dat kunt u al op een heel eenvoudige én voordelige manier realiseren voor uw werknemers. 

De leukste employee benefit van Nederland

Met een abonnement op wegnahetwerk.nl kiest u voor ontspannen medewerkers en een ontspannen werksfeer. Het abonnement wordt niet voor niets de leukste arbeidsvoorwaarde van Nederland genoemd! Al duizenden werknemers van bedrijven zoals de ANWB en McDonald’s hebben de voordelen ontdekt die wegnahetwerk.nl op het gebied van ontspanning en vrije tijd aanbiedt.

De employee benefit zonder werk voor u

Met een collectief abonnement op wegnahetwerk.nl geniet uw personeel van kortingen die wel oplopen tot 65%. Prachtige theatervoorstellingen, musicals, concerten en evenementen, dierentuinen, attractieparken, weekendjes weg en sportieve activiteiten passeren de revue. Wegnahetwerk.nl regelt het allemaal digitaal zonder dat uw HR-afdeling er werk aan heeft. Vraag ons vandaag nog om een offerte voor uw bedrijf en ontdek hoe ontspanning uw leukste employee benefit wordt!