Secundaire Arbeidsvoorwaarden

Trek de juiste medewerkers aan met de juiste secundaire arbeidsvoorwaarden

Met het juiste pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden heeft u een sterk instrument in huis voor het aantrekken van de juiste medewerkers voor uw bedrijf. Bijkomend voordeel van de juiste secundaire arbeidsvoorwaarden is dat u uw huidige werknemers op een positieve manier kunt prikkelen om nog beter te presteren of om hen te bedanken voor hun inzet.

Nu Informatie Aanvragen

Haal talent binnen met uw secundaire arbeidsvoorwaarden

Of het juiste secundaire arbeidsvoorwaardenpakket een absolute noodzaak voor het binnenhalen van talent is, valt te betwisten. Wat wel vaststaat, is dat potentiële kandidaten eerder geneigd zijn voor uw bedrijf te kiezen als u een aantrekkelijk palet aan arbeidsvoorwaarden aanbiedt.

Effectief middel

Met de juiste secundaire arbeidsvoorwaarden heeft u een effectief middel om medewerkers te werven, blijvend te motiveren en te behouden. Maar hoe zorgt u er nu voor dat u zich op dat gebied onderscheidt van uw concurrenten? Door iets compleet anders aan te bieden bijvoorbeeld! Met een collectief abonnement op wegnahetwerk.nl geniet uw personeel van een zeer gevarieerd aanbod op het gebied van ontspanning en vrije tijd. Zo creëert u voor al uw medewerkers een zeer welkome balans tussen werk en ontspanning.

De leukste arbeidsvoorwaarde van Nederland

Met het aanbieden van kaartjes voor allerlei evenementen met korting geeft uw bedrijf een duidelijk signaal af richting werknemers dat balans tussen werk en ontspanning bij u in het bedrijf hoog in het vaandel staat. Of het nu om toneel, shows, attractieparken, daguitjes of weekendjes weg gaat, wegnahetwerk.nl biedt de leukste uitjes met kortingen die oplopen tot wel 65% op de reguliere prijzen! Lees hier meer over de leukste arbeidsvoorwaarde van Nederland.

Secundaire arbeidsvoorwaarde als incentive

Met een abonnement op wegnahetwerk.nl geeft u uw medewerkers niet alleen toegang tot de exclusief voor leden toegankelijke entertainment website, maar kunt u ook een beloningsysteem inzetten om uw werknemers te bedanken voor hun getoonde inzet. De doorgaans passieve secundaire arbeidsvoorwaarde wordt zo een actieve incentive waarmee u uw personeel aanspoort tot betere prestaties en motiveert om bij uw bedrijf werkzaam te blijven. Vraag direct een offerte voor uw bedrijf aan!